Gezondheid en Verzorging

Het belang van laserbehandeling

Fijne lijntjes en rimpels zijn een product van veroudering. Lijnen rond de mond en ogen zijn geweldige doelwitten voor huidtherapie met laser. Door deze veelbetekenende tekenen van veroudering te verzachten, zie je er niet alleen jonger uit, maar ziet jouw huid er ook gezonder en gladder uit.

Behandel bruine vlekken, roodheid of verkleuring

Vlekken en verkleuring kunnen te wijten zijn aan blootstelling aan de zon, veroudering of problemen met huidpigmentatie. Sommige patiënten kiezen er ook voor om ongewenste sproeten te verwijderen. Door bruine vlekken te elimineren en huidpigmentatie te corrigeren, krijg je een egalere, evenwichtigere huidskleur.

Verstevig de huid en stimuleer de aanmaak van collageen

Naarmate je ouder wordt, kan je huid geleidelijk aan elasticiteit verliezen, chemische peelings kan hiern verandering inbrengen. Zwaartekracht werkt tegen je omdat het alles naar beneden trekt, en na verloop van tijd zal je huid niet meer terugveren zoals vroeger. Laser skin resurfacing kan de huidskleur verbeteren, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen in de behandelde gebieden en bevordert ook meer collageenopname in de omliggende, onbehandelde gebieden. Stevigere, meer jeugdige resultaten zijn onmiddellijk merkbaar en blijven na verloop van tijd verbeteren.

Verbeter acnelittekens, traumatische littekens, en chirurgische littekens

Acnelittekens zijn frustrerend om mee om te gaan en te proberen te bedekken. Sommige mensen vechten zelfs tot ver in de volwassenheid tegen acne, waardoor hun huid vlekkerig en oneffen wordt. Littekens als gevolg van ongelukken of operaties kunnen ook jouw uiterlijk en zelfvertrouwen aantasten. Hoewel de resultaten van persoon tot persoon verschillen, is laser skin resurfacing een geweldige optie om littekens te minimaliseren en hun zichtbaarheid te verminderen. In sommige gevallen kunnen littekens helemaal worden verwijderd.

Verminder het uiterlijk van prominente bloedvaten

Soms aangeduid als gebroken haarvaten of spataderen, prominente bloedvaten zijn ongewenste vlekken die meestal worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon, huidirritaties of andere factoren zoals hormonen of alcoholisme. Deze spataderen kunnen vaak in één of twee sessies verwijderd worden.

Verklein de vergrote poriën

Genetica en leeftijd zijn de twee belangrijkste oorzaken van vergrote poriën. Grote poriën maken je huid ongelijk en hobbelig en zorgen ervoor dat je je onzeker voelt als je dicht bij anderen bent. Lasertherapie voor huidvernieuwing kunnen vergrote poriën veel kleiner doen lijken, waardoor jouw huid er glad en egaal uitziet. De effecten zijn over het algemeen langdurig.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader