Wonen / Huis en Tuin

Raamdecoratie trends en gratis bezorging!

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Dan hebben wij goed nieuws. Pax Raamdecoratie, online expert in raamdecoratie, bezorgt nu gratis! Met het brede assortiment wordt er ingespeeld op de laatste trends in raambekleding. Lees meer over het veelzijdige aanbod en nieuwe trends van raamdecoratie!

Uitgebreid en vernieuwend assortiment raamdecoratie

De online raamdecoratie expert Pax Raamdecoratie heeft al meer dan 27 jaar ervaring in de raamdecoratiebranche. Sinds kort bieden zij naast gratis meet- en montageservice aan huis ook gratis thuisbezorging aan! Dankzij het brede aanbod is er voor elk budget raamdecoratie op maat te verkrijgen. Kies voor luxe opties en smart bediening, of houd het eenvoudig met nette jaloezieën.

Voor elke ruimte

In elke ruimte heeft raamdecoratie een andere functie. Wat helemaal in is voor de woonkamer, zijn plissé gordijnen op maat. Te verkrijgen in licht doorlatende stof, zodat er veel licht de kamer binnenkomt.

In de slaapkamer daarentegen wil je zo min mogelijk licht naar binnen laten. Pax gaat een stapje verder dan de standaard verduisterende rolgordijnen. Er zijn namelijk blackout rolgordijnen met u-profielen. Hiermee ben je er van verzekerd dat jouw nachtrust niet wordt verstoord door licht van buitenaf. Een aanrader voor elke slaapkamer!

Lichtinval bepalen met duo-rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren zeer populair en zullen dit ook altijd blijven. Maar toch zijn er wat nieuwe trends te zien. Steeds meer mensen stappen over van ‘gewone’ rolgordijnen naar duo-rolgordijnen. Het zijn hippe en unieke rolgordijnen waar horizontale stroken, transparant en zonwerend, elkaar afwisselen. Hierdoor kun je spelen met de lichtinval.

Nieuw: jaloezieën voor kiep kantel

Kiep kantel ramen zijn niet geschikt voor alle soorten raamdecoratie. Standaard opties zijn al snel rolgordijnen met zijgeleiding of plisségordijnen. Heb jij het niet zo met rolgordijnen of plissés, maar houd jij meer van de tijdloze jaloezieën? Deze zijn sinds kort ook geschikt voor kiep-kantel ramen!  Top down bottom up jaloezieen zijn uniek en nieuw op de markt. Nu alleen nog bij PAX te verkrijgen.

Sfeervolste raamdecoratie: velours stof

Ken jij de prachtige veloursstof al? Het is een razend populaire stof omdat het zoveel sfeer met zich mee brengen. De stoffen zijn zacht, hebben een mooie glans en een luxe elegante uitstraling.

Velours gordijnen worden perfect op maat gemaakt voor jouw raam. Meest verkocht voor de woonkamer maar ook voor de slaapkamer en kinderkamer door de hoge lichtdichtheid van circa 80% (dim-out). Liever romantische vouwgordijnen? Deze zijn ook in velours te verkrijgen!

Smart Home raamdecoratie

Alles wordt tegenwoordig steeds meer smart gemaakt. Heb jij je al eens verdiept in de relatief nieuwe vorm van raamdecoratie: smart rolgordijnen? Een elektrisch rolgordijn wordt aangedreven door een stille motor en wordt op maat gemaakt tot 3 meter breed. Waar je standaard rolgordijnen handmatig bedient met een ketting, kun je de smart raamdecoratie bedienen op verschillende manieren:

  • Alexa
  • Google Home
  • Google Assistent
  • afstandsbediening
  • wandschakelaar
  • een applicatie

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader