SchoenenWebwinkels

Werkschoenen aan vervanging toe? Tips voor goede werkschoenen met grote maten

Zijn jouw werkschoenen versleten en niet meer comfortabel? Dan is het tijd voor een nieuw paar. Het kan lastig zijn om goede werkschoenen te vinden als je brede of grote voeten hebt. Toch is het van belang om jouw schoenen tijdig te vervangen voor jouw veiligheid op de werkvloer. Lees hier wanneer het tijd is voor nieuwe werkschoenen en wat goede werkschoenen in grote maten zijn.

Hoe vaak moet je werkschoenen vervangen?

Werkschoenen zorgen voor veiligheid en bescherming, maar ook voor stevigheid, stabiliteit en comfort. Als je op een dag heel wat afloopt, dan is goed schoeisel erg belangrijk. Het kan namelijk blessures, pijnlijke voeten of een zere rug voorkomen. Als je geen goede of versleten schoenen draagt, is een blessure snel gemaakt.

Je moet jouw werkschoenen dan ook vervangen als ze niet meer de juiste veiligheid of comfort bieden. Over het algemeen adviseren wij om, bij dagelijks gebruik van jouw werkschoenen, ze één keer per jaar te vervangen. Bestel jouw veiligheidsschoenen online, want hier heb je het breedste aanbod van grote maten.

Voorkom een te kleine maat

Te kleine werkschoenen zijn erg vervelend. Sterker nog, door te kleine werkschoenen kunnen blaren en zelfs hielspoor ontstaan. Jouw voeten hebben te lijden onder te kleine werkschoenen. Met name de tenen die tegen de veiligheidsneus komen en de hielen krijgen het zwaar te verduren.

Goede merken voor grote maten werkschoenen

Hoewel Nederlanders vaak grote voeten hebben, zijn werkschoenen in grote maten 47 t/m 50 vaak lastig te vinden. Gelukkig komt er steeds meer antwoord op de groeiende vraag naar werkschoenen in grote maten. De volgende merken bieden mooie en goede werkschoenen grote maten:

  • Blackstone
  • Emma
  • Redbrick
  • Elten
  • Gevavi

Deze modellen zijn over het algemeen ook allemaal iets wijder zodat uw voeten ook echt de ruimte hebben. Of je nu hoge of lage werkschoenen zoekt, een sneaker model of misschien werklaarzen. In elke categorie is er aanbod.

Snel vermoeide voeten?

Ook kan het zijn dat je na een dag werken zere of vermoeide voeten hebt. Comfortabele lichtgewicht schoenen proberen dit te voorkomen. Lichte werkschoenen heren sneakers met goede schokabsorptie zijn ideaal als je veel loopt en last krijgt van vermoeide voeten en benen. Een goede demping in de schoenen zorgt ervoor dat jouw rug en voeten geen schokken opvangen.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader