Computer-ICTZakelijk

Tips voor een succesvolle website

Het maken en onderhouden van een WordPress website hoeft niet moeilijk te zijn, echter is het wel belangrijk dat je er zo nu en dan tijd, geld en aandacht aan besteedt. Met de tips in dit artikel heb jij gegarandeerd online succes. Lees je mee? 

Bepaal het doel van de website

Het is van groot belang dat je van tevoren bepaald wat je precies wilt bereiken met jouw website. Wanneer je dit doel hebt vastgesteld kun je aan de slag. Je kunt nu iedere keuze die je neemt met betrekking tot de website valideren aan de hand van het gestelde doel. Stel: jouw doel is meer leads binnenhalen via de website, dan staat vanaf nu jouw hele website in het teken van het binnenhalen van leads. 

Less is more

Vaak zie je websites die gedesigned zijn met allerlei toeters en bellen, je ziet door de bomen vaak het bos niet meer. Ons advies is daarom om het zo simpel mogelijk te houden. Ga voor een zo clean mogelijk design. Simpel zorgt in de meeste gevallen voor duidelijkheid en op het moment dat jouw website duidelijk is, dan staat niets jou meer in de weg om je doel te behalen!

CMS 

Wij vinden eigenlijk dat er maar een mogelijkheid is voor het meest geschikte CMS, namelijk: WordPress. WordPress heeft allerlei voordelen. Een WordPress website is sommige gevallen zelfs gratis, je kunt de website helemaal naar wens inrichten en de code is open source. Daarnaast zijn er zoveel mensen actief bezig met WordPress dat bijna alles mogelijk is. Dat maakt het ook voor WordPress developers makkelijker om jouw website helemaal volgens jouw wensen in te richten!

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button
ajax-loader